Wyświetlanie wszystkich wyników: 14Posortowane według popularności
-

Mokate TO GO Flavour –
Do koszyka
czekolada 1000 gnetto: 20.18 złbrutto: 24.82 zł -

Van Houten Tasty VH10 –
22% Do koszyka
czekolada 1000 gnetto:25.61 zł19.86 złbrutto:31.50 zł24.43 zł -

Van Houten Creamy VH12 –
Do koszyka
czekolada 1000 gnetto: 29.89 złbrutto: 36.76 zł -

CAPRIMO Red – czekolada 1000 g
Do koszykanetto: 29.85 złbrutto: 36.72 zł -

RISTORA Vending Dabb –
Do koszyka
czekolada 1000 gnetto: 24.37 złbrutto: 29.98 zł -

Van Houten Temptation –
15% Do koszyka
czekolada 1000 gnetto:37.75 zł32.08 złbrutto:46.43 zł39.46 zł -

DecoMorreno MV109 –
Do koszyka
czekolada 1000 gnetto: 37.40 złbrutto: 46.00 zł -

Van Houten Selection VH17 –
Do koszyka
czekolada 1000 gnetto: 30.31 złbrutto: 37.28 zł -

Van Houten Passion –
10% Do koszyka
czekolada 750 gnetto:27.54 zł24.78 złbrutto:33.87 zł30.48 zł -

DecoMorreno MV101 –
Do koszyka
czekolada 1000 gnetto: 27.22 złbrutto: 33.48 zł -

Van Houten Less Sugar –
Do koszyka
czekolada 750 gnetto: 33.55 złbrutto: 41.27 zł -

DecoMorreno MV102 –
Do koszyka
czekolada 1000 gnetto: 29.60 złbrutto: 36.41 zł -

Van Houten WHITE –
35% Do koszyka
biała czekolada 750 gnetto:40.46 zł26.30 złbrutto:49.77 zł32.35 zł -

RISTORA Export –
Do koszyka
czekolada 1000 gnetto: 21.10 złbrutto: 25.95 zł
Wyświetlanie wszystkich wyników: 14Posortowane według popularności
Czekolady vendingowe
Czekolady vendingowe to absolutny fundament oferty w każdym automacie. W Vend24 doskonale to rozumiemy. Wiemy, że produkt ten musi być nie tylko smaczny, ale przede wszystkim niezawodny i bardzo wydajny. Twoi klienci oczekują gorącego, kremowego napoju. Ty, jako operator, oczekujesz niskiego kosztu porcji i bezproblemowej pracy. Dlatego nasza oferta to wyłącznie sprawdzone marki, takie jak Van Houten, Caprimo, Ristora i DecoMorreno.
Czym muszą charakteryzować się dobre czekolady vendingowe?
W przeciwieństwie do produktów dla gastronomii (HoReCa), czekolady vendingowe są projektowane z myślą o specyfice maszyn. Ich formuła musi gwarantować idealną sypkość. Co więcej, muszą się błyskawicznie rozpuszczać w gorącej wodzie lub mleku. To jest kluczowa cecha. W rezultacie minimalizujesz ryzyko zapychania mikserów i przewodów w automacie.
Dobra czekolada do automatu to także oszczędność czasu i pieniędzy. Ponieważ produkty te są wysoce skondensowane, ich dozowanie jest niewielkie. Przekłada się to bezpośrednio na bardzo niski koszt przygotowania jednego kubka. Wybierając nasze czekolady, inwestujesz w spokój i ciągłość biznesu. Zapewniasz klientom powtarzalny, smaczny produkt, a sobie bezawaryjną pracę sprzętu.