Co wyróżnia Van Houten Less Sugar?
Van Houten Less Sugar to wysokiej klasy czekolada w proszku, idealna do picia oraz do stosowania w maszynach vendingowych. To równocześnie jeden z nabardziej oryginalnych produktów w naszym sklepie. Oparta na belgijskiej recepturze zapewnia konsumentom najwyższej klasy smak i stałą jakość. Wyróżnia się obniżoną o 50% zawartością cukru, a także intensywnym aromatem i mlecznym smakiem. Właściwie największym atutem wszystkich czekolad Van Houten jest gładka konsystencja i jednorodny smak. Finalny napój cieszy nie tylko podniebienie, ale też inne zmysły, dzięki delikatnej, subtelnej piance. Van Houten Less Sugar zawiera aż 24% kakao.
Tymczasem inne wyjątkowe rodzaje czekolady rozpuszczalnej można znaleźć w asortymencie naszego sklepu.
Produkt należy do portfolio znanego na całym świecie koncernu Barry Callebaut. Posiada on ponad stuletnie doświadczenie. Niezbędnym składnikiem czekolady jest kakao. Najlepszej klasy ziarna uprawiane w okolicach równika, pochodzące z Afryki, Azji i Ameryki Łacińskiej są starannie selekcjonowane, aby stworzyć wyjątkowe kompozycje smakowe. Barry Callebaut używa ich aby stworzyć wysokiej klasy receptury czekolad dla profesjonalistów: szeroko pojętej gastronomii oraz vendingu. Podczas testów degustacyjnych i badań w różnych krajach marka Callebaut okazała się najchętniej wybieraną przez szefów kuchni marką belgijskiej czekolady. Wszystkie produkty dostępne w naszym sklepie pochodzą bezpośrednio od producenta. Są świeże i oryginalne. Produkty marki Van Houten są sprzedawane w ponad 40 krajach a niezwykłe doświadczenie zawdzięcza tradycji produkcji i sprzedaży zapoczątkowanej w 1828 roku. Czekolady Van Houten to idealny produkt dla miłośników czekolady, o każdej porze dnia!
Rodzaj | Czekolada |
---|---|
Waga | 750g |
Wydajność 150ml | 15g |
Wydajność 180ml | 18g |
Producent | Barry Callebaut |
Kraj pochodzenia | Szwecja |
---|---|
Sztuk w kartonie | 10 |
Kartonów na palecie | 72 |
Sztuk na palecie | 720 |
Skład | 24% kakao |